Selasa, 27 Januari 2009

Tapah 26 Jan



Raya Cina ni banyak pulak benda2 nak kena buat... Shoping barang2 hantaran dsbgnya... Alhamdulillah, banyak dah settle. At least yg penting2. Mak andam dah settle, kad dah settle, fotog dah settle, catering dah settle, baju nikah dah settle, barang2 dah start beli (belah pompuan jer banyak barang2 nyer tak beli lagik... bakal wifey aku ni fussy gak pilih barang ), hal2 birokrasi borang2 dah 50% settle untuk bahagian aku.. So pasni insyaallah tak kalut sgt dah...

Aritu jupe ayarx_oren, Naza and Silmi. Depa mmg best arr.. tak sabar plak nak tgk gambar kawen aku nih... hehheheeh...

Dalam penat2 dok shoping tu, sempat gak aku kasi ilang gian nak shoot something.. hehehe.. So sampai la kami ke Batu 7, Kuala Woh. Sini best gak ni kalau wat outdoor shoot wedding nih...

1 ulasan:

  1. zaf
    menarek gambaq kat ateh nu
    anak buah hangpa ka? comey

    BalasPadam