Isnin, 13 Julai 2009

Z & Zue

Pada 11 Julai yang lepas, aku telah pergi TAG dengan team Myphotographer di Masjid Al-Falah, USJ. Terima kasih kepada Ahmad Fairus sebab sudi bagi peluang kpd aku nak Tag team dia untuk majlis akad nikah ni. Harap2 lepas ni dapat peluang lagi... hehehehe... Banyak lagi perlu dipelajari dgn sifu myphotographer ni..

Seperti biasa, aku tak mau letak gambar banyak2.. kui2... biar sket tp ada variety...

Free Image Hosting

Free Image Hosting

Free Image Hosting

Tahniah kepada Z dan Zue di atas perkahwinan mereka...

Free Image Hosting

1 ulasan:

  1. wah bro..best tu tag ngan otai tu...apa pun good job bro..

    BalasPadam